Om mig

Om mig

Jag som driver Aktiv Hundfys heter Annelie Bramstång och är Certifierad Canineopat. Djur har alltid varit mitt största intresse i livet, har haft häst sedan barnsben. 2007 flyttade min första hund, Troya in i hemmet och sedan dess har mitt intresse för hundar bara växt. Sedan 2014 har jag två hundar då Primm fick flytta in till oss.

 

Intresset för friskvård och rehabilitering vaknade redan innan jag hade hund när en av mina hästar skadade sig och behövde rehabilitering. Sedan är det något som alltid har varit ett intresse. Men det var när Troya fick besöka en fysioterapeut som jag kände att det var detta som jag vill jobba med.

 

2014-2015 gick jag UPHs Canineopatutbildning som är en KU-utbildning på heltid. En bra utbildning med mycket fokus på anatomi och hur hunden fungerar. I utbildningen ingick D9, Djurvårdare med utökad nivå.

Mer om utbildningen kan ni läsa på deras hemsida www.uph.se

 

2016-03-02 Är jag klar Hundsiminstruktör via Svenska fysioterapiskolan i Åre.

www.fysioterapiskolan.se

 

2016-04-14 Diplomerad balansbollsinstruktör via Svenska fysioterapiskolan

 

Hundträning och inlärning är också något jag brinner för och är sedan 2011 agilityinstruktör via SBK (A1 och A2) har även gått Grundmodulen via SBK.

Håller agilitykurser via Stockholms Hundsportcentrum sedan HT 2018. Där håller jag allt från Nybörjarkurs till rena handlingskurser. 

 

Tidningsrepotage där ni kan hitta Aktiv Hundfys:

Tidningen Mitt i 2018-11-17

Hundsport nr 8 2018 - Hundskolan

Foto: Kickan Nikolic