Månadskort självsim

Månadskort självsim

_____________________________________________________________________________________________________

ERBJUDANDE MÅNADSKORT MED START 1/11!


Obegränsad tillgång till pool och vibrationsplatta

Simma så mycket ni vill för 1250 kr i månaden!


Vibrationsplatta för snabbare återhämtning och ökad välbefinnande för din hund ingår. Möjligheten för er med fler hundar som simtränar går det bra med en tilläggskostnad på 500 kr per hund och månad. 

Vill ni ha ett månadskort för självsim?

Mejla Info@aktivhundfys.se

Avtalsvillkor
Månadskortet avser självsim samt vibrationsplatta under sin bokade tid på 75 minuter. Avtalstecknare får boka in obegränsat med tillfällen under den gällande period för 1250 kr i månaden för en (1) hund. Vid fler hundar kan en tilläggskostnad betalas på 500 kr per hund i månaden som ska utnyttja månadskortet. Hunden/hundarna om ska utnyttja månadskortet måste vara insimmade i pool och vara godkända av Annelie Bramstång, ägare av Aktiv Hundfys.

En (1) månads uppsägningstid gäller. Uppsägning sker via mejl till info@aktivhundfys.se. Är en ny månad påbörjad gäller en månads uppsägningstid från det sista datumet i den påbörjade månaden. Kostnaden faktureras en gång per månad med sista betaldag 1a i aktuell månad. Uteblir betalning har vi rätt att stänga av kunden från simmet.
Enbart tider som är tänka att simmas får bokas upp, det är förbjudet att bokningar hålls ”ifall att” möjlighet skulle finnas. Utnyttjas bokningssystemet för detta kommer det först leda till en varning och sedan avstängning. Tiden måste avbokas senast 24 timmar innan tillfället, annars debiteras en kostnad på 300 kr. Kortet är personligt. Kortet kan inte överlåtas till någon annan person. Kortet kan inte frysas.