Sponsring

Sponsring

Sponsring tävlingar


Aktiv Hundfys sponsrar i viss mån. Letar ni efter en sponsor till eran tävling eller evenemang så kontakta Annelie via info@aktivhundfys.se

Märk mejlet med Sponsring så får vi se om sponsring är möjligt.

Sponsorekipage


Camilla Jakobsson

Camilla och hennes två hundar. Camilla tävlar främst inom agility på elitnivå med sina border collies Kes och Ru.


Lite info om Camillas fantastiska hundar:


Kes: 7 år, tävlat SM 2018 (plac. 8:a), vinnare HulaHopp 2018 i large, Svensk och finsk agility- och hoppchampion,

(Också godkänd vallhund, lydnadschampion och uppflyttad till klass 3 i HtM och freestyle)


Ru: 2.5 år, tävlar agilityklass 3, hoppchampion. (Också Uppflyttad till klass 3 i lydnaden)Elin Falk

Elin har två Shetland sheepdog-tikar, Lystra och Veya. Elin jobbar som legitimerad veterinär på Albano Djursjukhus och tävlar i agility och rallylydnad. På instagram kan ni följa deras äventyr under namnet Lystra.Veya

Lite info om Elins duktiga hundar:

Lystra

Ålder: 4 år

Meriter: tävlar i agilityklass 2 och hoppklass 3, guldmedaljör på U-SM agilityklass 1 år 2016 och klass 2 samt lagklass år 2018. Har titlarna RLD N och RLD F i rallylydnaden.

Veya

Ålder:1.5 år

Meriter: Tävlar i rallylydnad och har tagit titlarna RLD N och RLD F. Tränar för fullt inför agilitydebuten under nästa säsong.

Sarah Öhman

Mitt namn är Sarah och jag har tre hundar varav två tävlingsaktiva. Vi hittar på lite av varje men det är tävlingslydnaden som ligger mig allra varmast om hjärtat. Jag tränar och tävlar idag med två hundar i högsta klassen, Kira och Cassie. Vi siktar på lydnadschampionat och drömmer om att ta oss till SM. Under 2019 ser vi bland annat fram mot att tävla på Ungdoms SM som går av stapeln i augusti. Att få träna och utvecklas med mina hundar är det bästa jag vet och under året har vi glädjen att få delta i en ungdomssatsning i lydnad (High5) som jag ser mycket fram mot.

På instagram kan ni följa deras äventyr under namnet Sarahwsm


Sarahs ord om Kira
Kira är en border collie på fyra år och även min första tävlingshund. Kira är mjuk och inkännande tjej som funderar mycket. Vi är väldigt lika varandra hon och jag och ibland känns det som att vi är en och samma. Henne känner jag utan och innan och vi delar något alldeles särskilt tillsammans. Världens bästa livskamrat!


Kira

Ålder: 4 år

Ras: Oreg Border Collie

Tävlar i: Lydnadsklass 3

Meriter:

LP I

LP II

1:a pris gamla lk3

Årets lydnadsekipage 2017 klass 1 & 2 - VaBk

1:a pris nya klass 3 (elit)

Brons klass 2 U-SM 2016
Silver klass 3 U-SM 2018
Uttagen till High5 Lydnadsungdom 2019

Sarahs ord om Cassie

Cassie är en tollare på fem år som tidigare tränat och tävlat med min duktiga mamma, och som jag nu har tagit över. Vi har tränat tillsammans sen sommaren -18 och tävlar nu i klass 3. Cassie är en riktigt rolig hund med spring i benen och ögon som lyser av träningsglädje. Jag brukar säga att hon är som ett popcorn som poppar runt, vilket är kul men också utmanande för mig. Att bygga tränings- och tävlingsrelation är något som tar tid och vi lär fortfarande känna varandra på det planet - och jag uppskattar varenda del i utvecklingen! Cassies “all time favourite” och vad hon lever för är tennisbollar i alla dess former.


Tollarbos Cassie med Kolasmak

Ålder. 5 år

Ras: Tollare

Tävlar i: Lydnadsklass 3
Meriter:
LP II
1:a pris gamla lkl 3

Årets lydnadsekipage 2017 klass 3 – VaBk

Uttagen till High5 Lydnadsungdom 2019